Żbik

Felis silvestris Schreber, 1777

Stwierdzono na: 50 kwadratach
Liczba obserwacji: 56
Ostatnia aktualizacja: 2020-11-27 10:31

Żbik - Felis silvestris Schreber, 1777

fot. Kajetan Duell

Henryk Okarma
Instytut Ochrony Przyrody PAN
al. Mickiewicza 33, 31-120 Kraków
tel.: (12) 370 35 31
okarma@iop.krakow.pl

Nieopublikowane dane udostępnili:

Agnieszka Piróg (Uniwersytet Wrocławski); Armatys Paweł (Gorczański PN); Bartosz Pirga (Bieszczadzki PN); Bonk Maciej (IOP PAN); Carpathian Bear Project; Czyżewski Szymon i Konczarek Dorota (Koło Przyrodników Studentów UJ); Duell Jan (Kalnica); Duell Jan (Nadleśnictwo Baligród); Duell Jan, Duell Halina i Duell Kajetan (Kalnica); Duell Kajetan (Kalnica); Fedyń Hubert (RDOŚ Rzeszów); Fedyń Hubert (RDOŚ w Rzeszowie); Gryz Jakub (IBL); Jackowski Rafał (Bieszczadzki PN); Jankowski Wojciech (Nadleśnictwo Lesko); Kilon Dawid (Bydgoszcz); Kowal Jan (Nadleśnictwo Lutowiska); Nadleśnictwo Baligród; Nadleśnictwo Piwniczna; Ostrowski Marek (Bieszczadzki PN); Pirga Bartosz (Bieszczadzki PN); Przybylski Rafał (Wapowce); Samolik Tomasz (IBS PAN); Skalski Łukasz (Białobrzegi); Szczechowicz Mariusz (Hoszowczyk); Tokarz Wojciech (INoŚ UJ); Wasiak Przemysław (Bieszczadzki PN); Wojtas Zenon (Magurski PN); Zbrożek Andrzej (Zespół Szkół w Birczy)